fbpx
Repatriëringsvluchten van gestrande buitenlanders starten vandaag

GFC NIEUWS- De repatriëringsvluchten van gestrande buitenlanders in Suriname starten vandaag.

De Surinaamse regering heeft in nationaal belang het besluit genomen om alle geplande vluchtactiviteiten naar en van de JAP Internationale Airport met ingang van 14 maart om 00:00 uur tot nader op te schorten, dit in verband met het uitbreken van het coronavirus, COVID-19.

Vanaf 00.00 uur zondag worden tot en met zondag 22 maart alleen repatriëringsvluchten voor passagiers (niet-ingezetenen) die in Suriname zijn gestrand, worden uitgevoerd.

Benadrukt wordt dat vrachtvluchten normaal plaatsvinden.

De JAP Airport blijft gesloten voor alle vluchten met inkomende passagiers.

Niet-ingezetenen die in Suriname zijn gestrand moeten contact opnemen met hun respectieve luchtvaartmaatschappij voor informatie over hun vluchten of uitkijken naar een communiqué van de luchtvaartmaatschappij.

Inwoners van Suriname die in het buitenland zijn gestrand, moeten wachten op verdere instructies van het COVID-19 Management Team.

Na afstemming zal bekend worden gemaakt wanneer deze personen kunnen terugkeren naar Suriname.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…