fbpx
Repatriatievlucht Surinam Airways uit Amsterdam

GFC NIEUWS- Surinam Airways zal vandaag, dinsdag 30 juni, de zoveelste repatriatievlucht uitvoeren vanuit Nederland naar Suriname.

Op de vlucht worden uitsluitend ingezeten van Suriname geaccommodeerd. De passagiers die meereizen zijn zelf door de luchtvaartmaatschappij gebeld.

Het toestel zal rond 19.45 uur op de Johan Adolf Pengel Luchthaven landen.

Op woensdag 1 juli zullen niet-ingezeten vanuit Zanderij naar Amsterdam worden vervoerd.

Maandag had de SLM al een vlucht uitgevoerd naar Aruba en Curaçao vice versa. Alleen gestrande passagiers uit Aruba en Curaçao werden op de vlucht vanuit Paramaribo geaccommodeerd en op de terugvlucht alleen Surinaamse ingezetenen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.