fbpx
Repatrianten Aruba mogen uit quarantaine

GFC NIEUWS- De repatrianten uit Aruba mogen uit quarantaine.

De exitscreening van deze personen en contactpersonen van positief bevonden personen heeft op dinsdag 7 april plaatsgevonden.

Dat was de vijftiende dag van de quarantaine. Deze personen zijn na een fysieke exitscreening uit quarantaine gehaald. Het gaat om totaal 109 personen.

Echter waren er ook personen die zich niet aan quarantaine regels gehouden hebben en niet aanwezig waren voor de exitscreening. Deze personen zijn uiteindelijk wel opgespoord.

Het protocol voor de komende repatriatievluchten uit Nederland zullen is overheidsquarantaine- en worden momenteel door het team van Volksgezondheid, samen met crisisteam van Academisch Ziekenhuis Paramaribo aangescherpt.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…