fbpx
Renovatie gebouw Stichting voor het Kind gestart

Stichting Su Aid en Stichting voor het Kind (Stivoki) hebben donderdag de overeenkomst getekend, waarin formeel is vastgelegd dat Su Aid de renovatie van het Stivoki-gebouw financiert.

Ook zijn de contracten ondertekend tussen Stivoki en de aannemer (Remas) en Stivoki en de directievoerder (Kiesel N.V.).

De ondertekening van de overeenkomst en contracten, volgt op de ondertekening van de overeenkomst tussen Stichting Su Aid en Staatsolie op 23 april, waarbij de donatie van het bedrijf van SRD 470.000,- aan de ‘Mek’ Wi Ala Gi Wan Dala’ campagne van Su Aid is geformaliseerd.

Remas is gekozen als aannemer op basis van de uitgebrachte offerte van drie bedrijven. Het bedrijf bleek daarbij de laagste inschrijver.

Bouwbedrijf Kiesel heeft aangeboden om geheel kosteloos de directievoering van het project te doen.

Voor de renovatie van het Stivoki-gebouw, die intussen is aangevangen, is een periode van zes maanden uitgetrokken.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.