fbpx

Relatiekenner uit Den Haag: laat niemand je voor de gek houden, alle gezonde mannen gaan vreemd

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Volgens de Haagse relatiekenner Casanova zijn vrouwen over het algemeen heel erg naïef omdat ze erin blijven geloven dat hun vriend, man of liefdespartner niet vreemd gaat.

Hij beschuldigt gezonde mannen die beweren dat ze hun partners altijd trouw zijn van hypocrisie op het hoogste niveau.

“Laat je niet voor de gek houden. Indien je liefdesrelatiepartner beweert niet met andere vrouwen naar bed te gaan, kun je dat rustig met een korreltje zout nemen”, zegt hij aan GFC Nieuws.

Volgens hem tonen ook de affaires rondom Marco Borsato, Ali B. en de man van Linda de Mol, Jeroen Rietbergen, aan hoe huichelachtig mannen kunnen zijn.

BEKIJK OOK  Stewardess schiet vrouw te hulp die gedurende vlucht moet bevallen

“Maar denk niet dat het alleen onze Nederlandse sterren zijn die zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Ook jou vriend of echtgenoot doet er aan mee”, waarschuwt hij alle lichtzinnige vrouwen.

“Elke man met normale gevoelens zal indien hij die mogelijk heeft naar bed gaan met een vrouw die hij aantrekkelijk vindt. Of hij getrouwd is of in een relatie zit, dat maakt hem niets uit”.

“Dat is nu eenmaal de natuur”, aldus de relatiedeskundige die erom bekend staat al met meer dan 1000 vrouwen het bed te zijn ingedoken.