fbpx

Regeringsdelegatie afgereisd naar Frans-Guyana

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie is vanmorgen afgereisd naar Frans-Guyana om bilaterale gesprekken te voeren.
De delegatie staat onder leiding van minister Albert Ramdin van van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking.
Op programma staat een meeting waarbij vraagstukken die beide landen raken zullen worden besproken. De meeting zal erin moeten resulteren dat beide landen overeenkomen hoe gezamenlijk de vraagstukken waarmee ze kampen hebben, aanpakken. Het gaat onder andere om vraagstukken op het gebied van de gezondheids- en veiligheidssector.
De delegatie bestaat verder uit minister Kenneth Amoksie van Justitie en Politie, minister García Emanuels van Regionale Ontwikkeling en Sportzaken, minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en minister Krishna Mathoera van Defensie. Ook Luitenant-Kolonel Danielle Veira van het Directoraat Nationaal Veiligheid en directeur Miriam Mac Intosh van het ministerie van Buitenlandse Zaken maken deel uit van de delegatie.
De delegatie is in Saint Laurent opgevangen door de Franse overheidsdelegatie, waarmee zij zich over de verschillende vraagstukken zal buigen.

BEKIJK OOK
Toppunt van brutaliteit: secretaris PLO 'verbiedt' journalist om te lachen