fbpx
513 repatrianten al teruggehaald naar Suriname

GFC NIEUWS- Als onderdeel van het repatriatieproces zijn er reeds 513 personen naar huis gehaald door de Surinaamse overheid.

Vanaf 20 maart is het Nationaal COVID-19 Managementteam bezig Surinaamse staatsburgers uit het buitenland terug te halen.

Uit de volgende bestemmingen zijn de volgende personen huiswaarts gekeerd:

15 maart, Frans Guyana (16)
19 maart, Guyana (40)
20 maart, Miami (77)
22 maart, Curacao (103)
23 maart, Aruba (80)
23 maart, Trinidad and Tobago (20)
31 maart, Belem (82)
2 april, Miami (95)

De vliegmaatschappij TUI vertrok vrijdag met passagiers uit Suriname naar Nederland.

De voorbereidingen om andere ingezetenen terug te halen gaan onverkort door.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…