fbpx
Rediman op heterdaad betrapt tijdens inbraak in kerkgebouw

GFC NIEUWS- Bewoners van een kerkgebouw aan de Keizerstraat hebben op 28 januari de 47-jarige Stefano D. alias Rediman”aangehouden en overgedragen aan de politie van Keizerstraat.

Stefano werd op die dag op heterdaad betrapt tijdens inbraak in het kerkgebouw.

Volgens een verklaring van een der bewoners had hij na de dienst de kerk goed afgesloten, waarna hij naar bed ging.

Omstreeks 05.30 uur in de ochtend schrok hij wakker door een vreemd geluid dat hij in zijn slaapkamer hoorde. Hij keek en kwam toen oog in oog te staan met een man.

Hij sloeg gelijk alarm en kreeg hulp van zijn inwonende collega’s. Het lukte hen om Stefano te overmeesteren en aan te houden.

De verdachte had reeds een aantal goederen buiten het gebouw klaargezet om mee te nemen.

Stefano is in verzekering gesteld.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.