Recreatieoorden Para blijven open tijdens total lockdown

GFC NIEUWSREDACTIE- Naar aanleiding van een in de media verschenen bericht waarbij de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi zodanig is geciteerd waardoor allicht de indruk kan zijn ontstaan dat recreanten niet zouden worden toegelaten tot de recreatieoorden om het weekend door te brengen, wenst de stuurgroep van de PARA- oorden uitdrukkelijk te verklaren dat zulks niet het geval is.

In een nader onderhoud met Amoksi is duidelijkheid verkregen dat zijn uitspraken betrekking hebben op de mogelijke feestgangers die zich overgeven aan illegale feesten op de diverse plekken van ons land.

De recreatieoorden zijn dus niet gesloten noch ontoegankelijk voor het komend weekend voor groepen van max 5 personen behorende tot dezelfde familie of groep en een veilige bubbel vormen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Snel en effectief overtollig  buikvet verwijderen! KLIK HIER VOOR MEER informatie…

Expliciet wordt vermeld dat de recreatieoorden opereren volgens de uitgestippelde protocollen en alle baat bij hebben om zowel hun eigen personeel als overige gasten een veilige en hygiënische omgeving aan te bieden.

Naleving van de Covid-19-protocollen ontworpen voor de recreatiesector zal te allen tijde worden nageleefd en streng worden gehandhaafd.

Op het bezoekend publiek wordt derhalve nadrukkelijk een beroep gedaan zich strikt te houden aan de geldende protocollen daar er niet geschroomd zal worden door de oorden om gasten die zich niet houden aan de regels en voorschriften te doen verwijderen van de oorden, desnoods met behulp van de sterke arm van de wet.

OOK INTERESSANT
First lady Santokhi-Seenacherry woont diverse evenementen bij in New York

De politie zal niet schromen om tegen overtreders van de Covid-maatregelen op te treden.