fbpx
Rechtszaak tegen Somohardjo was doelbewuste actie om hem kapot te maken

“Het was een doelbewuste actie van een deelneemster van het Miss Jawa contest om Pertjajah Luhur leider Salam Paul Somohardjo kapot te maken. Een opgezette zaak om hem vals te beschuldigen.Ik betreur het! Ik geef het eerlijk toe, het is speciaal opgezet tegen u met de intentie u de nek om te draaien”.

“Somohardjo heeft heel veel klappen te verwerken gehad in zijn politieke carrière. Maar hij is een sterke man! Het is niet eerlijk wat ze met hem hebben gedaan. Het was niet correct. Wat hem toen is overkomen, heeft hij niet verdiend. Ik heb respect voor Paul Somohardjo. Hij is geen geleerde man, maar een wijze man”.

“Mensen maken misbruik van zijn goedheid,” zegt de bekende kapper Marlon Rozenblad. Hij was tijdens het Miss Jawa contest actief betrokken bij het gebeuren als kapper van onder meer de vrouw die de politicus heeft beschuldigd. Ook andere getuigen, onder meer personen die tijdens het contest in de jury zaten, zeggen er zeker van te zijn dat er toentertijd sprake is geweest van een valse beschuldiging.

Bekijk het interview met Rozenblad.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.