fbpx
Rechterbeen acteur Nick Cordero geamputeerd na complicaties COVID-19

GFC NIEUWS- Het rechterbeen van de bekende 41- jarige acteur Nick Cordero is geamputeerd nadat er complicaties zijn ontstaan door COVID- 19.

Dat maakt zijn vrouw Amanda Kloots bekend op Instagram.

De acteur werd vanwege COVID-19 in het ziekenhuis behandeld met bloedverdunners om bloedstolsels in zijn benen tegen te gaan. Artsen in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles moesten die therapie echter staken omdat hij interne bloedingen kreeg.

Cordero is na besmetting met het coronavirus al langere tijd in coma en wordt kunstmatig beademd. De acteur zal indien hij weer tot bewustzijn komt voorzichtig te horen krijgen dat zijn rechterbeen is afgezet.

 

 

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…