fbpx

Rechter neemt het op voor heteroman, wil eind aan gezeur over misstappen van jaren geleden

Een politicus die in de Amerikaanse staat Ohio meedingt naar de positie van gouverneur heeft zichzelf mogelijk in de nesten gewerkt met zijn poging “om een einde te maken aan de nationale gekte over seksuele indiscreties van decennia geleden.”

Hij voelde zich geroepen om het op te nemen voor “alle heteroseksuele mannen”, schreef rechter Bill O’Neill van het Hooggerechtshof in Ohio op Facebook. Hij is een van de Democraten die zich kandidaat stelden als gouverneur.

bill o neill 1 | GFC

 

 

“De afgelopen 50 jaar ben ik seksueel intiem geweest met ongeveer 50 zeer aantrekkelijke vrouwen”, schreef O’Neill.

“Die varieerden van een prachtige blondine die mijn eerste liefde was, met wie ik gepassioneerde liefde bedreef in de hooizolder van de schuur van haar ouders tot en met een schitterend mooie roodharige uit Cleveland”.

“Kunnen wij nu terug naar de discussie over het legaliseren van marihuana en het openstellen van het netwerk van staatsziekenhuizen om de opiatencrisis te bestrijden?”

“Ik ben zooooo teleurgesteld door deze nationale gekte over seksuele indiscreties van decennia geleden. Peace”, liet O’Neill de wereld weten.

Het werd hem niet in dank afgenomen. Zijn woordvoerder Chris Clevenger trok zich terug uit de campagne omdat hij “seksuele intimidatie en aanranding niet iets om te lachen” vond.

Diverse andere personen veroordeelden zijn uitlatingen en riepen hem op zich terug te trekken uit de race voor het gouverneurschap.