Rechmi Soekhradj frontliner St. Vincentius Ziekenhuis medewerker van het jaar

GFC NIEUWSREDACTIE- Tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing tot “Medewerker van het jaar”, is Rechmi Soekhradj verkozen tot beste medewerker van het jaar 2020.

Uit een personeelsbestand van bijkans 700 medewerkers waren er 15 genomineerden. Deze zijn medewerkers die onder andere een voorbeeldfiguur zijn op de afdeling en bij hun leidinggevenden opvallen.

Als blijk van waardering worden zij in de bloemetjes gezet om ze een hart onder de riem te steken en meer nog te motiveren om op dezelfde wijze hun werkzaamheden voort te zetten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Toename 30- plussers coronapatiënten op Intensive Care Units buurland moet waarschuwing zijn voor Surinamers

De sleutelwoorden die steeds terug kwamen tijdens de nominaties zijn: teamplayer, staat altijd klaar, bereidwillig, hulpvaardig, deelt met anderen, verzuimt niet en werkt ondanks ziekte.

Vermeldenswaard is dat Soekhradj één van de frontliniewerkers is, die haar krachten verleent op de Intensive Care afdeling. Vanaf de eerste golf van de Covid-19-pandemie heeft zij zich dag en nacht ingezet om zo de zorg mede te helpen garanderen.

De respectievelijke tweede en derde plaats viel te beurt aan Suzan Langguth en Denise Pique.

Het Sint Vincentius Ziekenhuis is trots op al haar medewerkers en meer nog op zij die het verschil uitmaken.

Overige berichten