fbpx

Recherche Midden houdt 6 verdachten aan voor diefstal onderdelen zwaar materieel

GFC NIEUWS- De Recherche van Regio Midden heeft in de periode 22 juli tot en met 3 augustus zes verdachten aangehouden op verdenking van diefstal van graafmachineonderdelen in het politieressort Paranam.
Het betreft in deze de 36-jarige Aksaykoemar P., Ashokkoemar D. (36), Awinash J. (27), Shaam B. (35), Vishal D. (23) en de 34-jarige Shaan B. die op respectievelijk woensdag 22 juli, donderdag 23 juli, woensdag 29 juli en dinsdag 4 augustus zijn aangehouden.
Een toezichthouder van een bedrijf deed op 27 juni aangifte van diefstal van de graafmachine onderdelen bij de politie van Paranam. Deze zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche unit van Regio Midden.
Aksaykoemar P., Ashokkoemar D.en Awinash J. kwamen in beeld als verdachten in de onderdelendiefstal. Zij werden opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Tijdens dat onderzoek kwamen de rechercheurs erachter dat op 2 juni van dit jaar iemand anders ook aangifte had gedaan van diefstal van onderdelen van zwaar materieel.
Voorts dat Aksaykoemar, Ashokkoemar en Awinash waarschijnlijk ook betrokken waren bij die diefstal. Het onderzoek leidde vanaf Paranam tot naar Nickerie, alwaar Shaam B., Vishal D. en Shaan B. ook zijn aangehouden voor diefstal van onderdelen. Deze drie mannen zijn op 29 juli en dinsdag 4 augustus in Nickerie aangehouden en overgebracht naar de stad.
Het grootste deel van de gestolen onderdelen is inmiddels terecht.
Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen plaatsvinden.

BEKIJK OOK
ROS bepreekt herstart Inter Guyanese Spelen met Sportdirecteur Guyana