fbpx




Reactie op “Leden KTPI, PL en NPS stappen over naar NDP”

“Dat mensen overstappen of overlopen naar een andere partij is geen nieuws, zo ook de overstap van zogenaamde leden van KTPI, NPS en PL van Para-Oost naar de NDP”, zeggen bewoners van Accaribo, Para-Oost aan GFC Nieuws.

Zij vinden de overstap op zich niet bijzonder, maar wat ze verbaasd zijn de redenen en de leugens die de overlopers aandragen om deze daad goed te praten.

Zij geven het volgende aan:

“Wij zijn bewoners van Accaribo die alle schijnbewegingen van Hendrik Saleksono en Tatap Pawirodinomo jarenlang zien en doorzien, maar geen aandacht aan hebben geschonken omdat mensen eenmaal moeten hosselen om brood op de plank te brengen.

Maar nu zij over de partijen, waar ze lid van waren en geprofiteerd hadden en besluiten die in een kwaaddaglicht te plaatsen, voelen wij ons verplicht het volk de andere kant van het verhaal te vertellen.

Hendrik Saleksono was voor 2010 een loyalist van de NDP/DNP en kreeg in die hoedanigheid werk als aannemer bij bedrijven van personen gelieerd aan desbetreffende partijen.

Hier en daar werd hij eruit geschopt en is hij uiteindelijk beland bij de KTPI van Willy Soemita waar hij DR werd na de verkiezingen van 2010. Als DR heeft hij een luizenleven en kan rondkomen met zijn maandelijkse vergoeding voor het niets doen.

Nu hij merkt dat de KTPI verzwakt is, wil hij koste wat koste mogen, zijn positie (inkomen) veilig stellen door wederom over te lopen naar het machtscentrum. Dat is zijn goed recht als burger van een democratisch land. Wij hadden liever gezien dat hij zijn kaken stijf houdt dan dat hij onzin zit uit te kraaien terwijl hij donders goed weet dat hij een rotte appel is.

Waarom niet gewoon werken Saleksono? Je bent nog jong en gezond, je hebt je ledematen nog, in plaats van nu om je heen slaan puur om eigen belang.

Het verhaal van Tatap Pawirodinomo

Pawirodinomo was na omzwervingen bij KTPI e.a. politieke partijen beland bij de PL, waar hij tussen 2005-2010 DNA- lid werd, en wederom loopt hij nu over naar het machtscentrum, de NDP.

God en hij alleen weten waarom hij voorgedragen was. Uit zijn mond kwam geen enkel woord omdat hij onbekwaam en niet capabel is. Voor de gemeenschap was zijn bijdrage nihil, negatief.

Pawirodinomo was postbode bij Sociale Zaken Para-Oost voordat hij gekozen was als DNA-lid. Nu is hij spookambtenaar.

Nu is Pawirodinomo vanwege zijn overheidsbaan onder druk van NDP- figuren bezweken, waardoor hij moest overlopen naar de NDP. Hij probeert nu met dezelfde argumenten en bedreigingen mensen te mobiliseren om over te lopen.

Deze opportunist zegt op een wijkvergadering te Accaribo dat hij tijdens zijn zittingsperiode als DNA-lid niks kon doen voor de gemeenschap. Nu kan hij zelfs als gewone burger, terwijl hij lid is van de NDP-lid, via de president bewerkstelligen dat de sloten in Para opgeschoond worden en laat staan als NDP-lid. Hoe diep kan men zinken.

De kern van dit verhaal is dat het hier gaat om opportunisten, eigen belang en niet om landsbelang.

Ons advies is: mensen, laat uw kinderen studeren dan hoeven ze later geen hielen te likken.

Wij, bewoners van Accaribo wensen jullie een heel lange politieke loopbaan toe”.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…