fbpx
Reactie op dreiging met rechtsmaatregelen Ir. Asha Adhin

Alhoewel ik mijn artikel de dato 13 mei 2015, helemaal met geen woord rep over ene of welke mevrouw Ir. Ashakiran Adhin dan ook en het mij sec te doen is om een naar mijn mening huichelende minister Adhin uit het kabinet Bouterse, ben ik genoodzaakt te reageren op de uitlatingen van mevrouw Ir. Adhin aan mijn adres gedaan in een artikel op starnieuws de dato 14 mei 2015.

Mevrouw Ir. Asha Adhin meent namelijk te moeten aangeven als zou ik , haar naam door het slijk hebben gehaald. Voorts geeft mevr. Ir. Adhin aan dat ik zou dienen op te houden met laster jegens haar en indien de volgens haar ‘laster’ niet zal ophouden , zij het recht voorbehoudt alle rechtsmaatregelen te treffen jegens mij.

Alhoewel mevrouw Ir.Asha Adhin niet specifiek aangeeft hoe ik gelasterd zou hebben jegens haar en hoe ik haar naam door het slijk zou hebben gehaald, hou ik aan haar het volgende voor:

1.Als mevrouw Ir. Asha Adhin mijn artikel goed heeft gelezen en ook heeft begrepen , zal zij hebben kunnen concluderen dat het artikel absoluut geen artikel is over mevr. Ir. Asha Adhin en evenmin de strekking heeft mevr. Ir. Asha Adhin te bespreken. Des te opmerkelijker is haar reactie op mijn artikel.

2. Ik weet van het bestaan van een mevrouw Ir. Asha Adhin af sinds haar artikel de dato 14 mei 2015 waarin zij gewag maakt ervan, besproken te zijn door mij ( waarop dat gebaseerd is , weet mevr. Ir. Adhin alleen ). Mij interesseert namelijk mevr. Ir. Asha Adhin voor geen millimeter, wel een zus van minister Adhin.

3. Indien mevrouw Ir. Asha Adhin zich aangesproken voelt door mijn artikel en naar alle waarschijnlijkheid het de laatste passage van mijn artikel betreft, verwijs ik haar gemakshalve naar de berichtgeving uit met name Dagblad Suriname de dato 12 mei 2015 onder het kopstuk ‘ Adhin helpt familie aan 11.500 ha mijnbouwconcessie?’ , waar gewag wordt gemaakt van het feit dat de zus van minister Adhin ,aandeelhouder zou zijn van MASA MINING Company NV.

Een nv die volgens dezelfde berichtgeving in aanmerking zou zijn gekomen van een concessie van 11.500 Ha aan mijnbouwrechten. En waarin eveneens gewag wordt gemaakt van de doorverkoop van de NV en concessies. Ook verwijs ik haar naar de vele discussies die in dit kader op met name Facebook worden gevoerd.

4. Indien mevrouw Ir. Asha Adhin de mening is toegedaan dat die berichtgeving welke voor mij de bron vormt , incorrect is en lasterlijk, dient zij dat uit te vechten met het betreffend medium en de social media sites ,in plaats van spijkers op laag water te zoeken.

5. In mijn artikel maak ik overigens wat wel wordt gesuggereerd door mevrouw Ir. Asha Adhin , op geen enkele wijze gewag van een bloed – of aanverwant van minister Adhin aan wie de NV zou zijn doorverkocht, wel naar verluidt een boezemvriend van de minister die naar verluidt zou zijn geaccommodeerd op Minov ( waarom mevrouw Ir. Asha Adhin het heeft over ‘niet gewerkt hebben op Minov’ is mij zeer onduidelijk).

Tot slot wens ik aan mevrouw Ir. Asha Adhin mee te geven dat ik absoluut niet onder de indruk ben van en geen enkele boodschap heb aan haar dreigementen inzake de door haar in het vooruitzicht gestelde rechtsmaatregelen. Als ik in haar schoenen stond had ik namelijk niet gedreigd met rechtsmaatregelen doch was ik allang naar de rechter gestapt. Ik wens mevr. Ir. Asha Adhin succes ermee.

Mr. Drs. Sharmila Kaldien – Mansaram

Meer nieuws

22 crècheleidsters SBEC ontvangen diploma

GFC NIEUWS- De Stichting Beheer en Exploitatie Crèches (SBEC) heeft 22 studenten klaargestoomd tot volwaardige crècheleidsters. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele…

350 laaggeprijsde overheidswoningen in gevaar

GFC NIEUWS- Een woningbouwproject, met als doel het opzetten van 350 laaggeprijsde huizen, verkeert in gevaar. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele…

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…