fbpx
Reactie op artikel schaduwkandidaat VHP Randjiv Sunderpersadlall

Ik wil de heer Randjiv ten eerste vragen om zich te focussen op de filosofie van ethiek en goede manieren bij te leren.

De heer Randjiv richt zich net als de overige VHP-leden op het beledigen van personen, maar nooit kunnen ze zaken met feiten onderbouwen. Men gebruikt de ongefundeerde uitspraken bewust om de tegenpartij(NDP) te schaden en op zo een manier politiek te scoren.

Gebruikt Chan soms de VHP – jongeren om het vuile werk te doen? Is er niemand die corrigerend moet optreden binnen de VHP?

Mijn adagium is: Zo de VHP – voorzitter zo de VHP- jongeren. De VHP- jongeren nemen het voorbeeld van hun leiders over door met modder te gooien naar de tegenpartij en met anansi tori’s te scoren.

Ik heb daarom respect voor de NDP – jongeren die zich altijd voorbeeldig weten te gedragen. Ik vraag aan Randjiv om met harde feiten te komen. Onderbouw jouw standpunten, maar ga de NDP niet opzettelijk door het slijk halen.

Minister Rabin Parmessar heeft onlangs nog in De Nationale Assemblee eenieder uitgedaagd om met bewijzen van corruptie te komen.

Ik vraag de heer Randjiv beleefd om die uitspraken van corruptie en smeergelden achterwege te laten totdat jouw partijgenoten van de VHP naar de PG stappen en met bewijzen komen dat de NDP corrupt is.

Én ik wil u alsnog informeren dat dankzij de regering Bouterse /Ameerali met de ondersteuning van China heel wat scholen en ICT-lokalen in verschillende districten zijn gebouwd.

Randjiv moet zijn oogkleppen verwijderen, want regering de Bouterse / Ameerali heeft:

• de eerste middelbare school in Saramacca neergezet,
• 2 scholen in Nickerie gebouwd
• de Johan Gelius basisschool te Redi Doti gebouwd
• de muloschool aan de Botromankiweg opgezet
• een nieuw schoolgebouw aan de Gitaarstraat neergezet
• Imeao 3 VOJ noordpoolweg gebouwd en
• VOJ atjoni opgezet.

Randjiv zullen wij voortaan negeren. We hebben eerder voorbeeldmensen nodig en geen haatzaaiers die het volk steeds proberen te misleiden.

Tenslotte geef ik aan Randjiv, student op de medische faculteit het volgende mee: “being educated doesn’t make you smarter”.

“Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden”, is een mooie leidraad voor een respectvolle omgang.

Weet wat u voortaan zegt op een politieke podium want uiteraard kan men u aanklagen wegens last en smaad.

En als laatste wil ik u vragen om respect op te brengen voor de president van de Republiek Suriname.

Guillermo Feller

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.