fbpx
RBTP houdt inbraakverdachte aan

GFC NIEUWS- De 23-jarige Eno S. is op 21 juli door leden van de RBTP aan de Bealaan opgespoord en aangehouden, waarna hij is overgedragen aan de politie van Uitvlugt.

Eno is aangehouden in verband met een inbraak op een VOJ-school in het ressort Uitvlugt. Deze inbraak is ongeveer twee maanden geleden gepleegd en daarbij zijn onder andere computers en geld gestolen.

Er zijn waarschijnlijk nog meer personen betrokken bij deze inbraak. De politie van Uitvlugt is belast met het onderzoek in deze zaak.

De gestolen spullen zijn nog niet terecht.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.