fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

RBTP houdt drie verdachten aan voor diefstal buitenboordmotoren

GFC NIEUWS- Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op 25 oktober de verdachten Marlon K. (27), Benito B. (31) en Wang F.(43) aangehouden, waarna de verdachten zijn overgedragen aan rechercheurs van regio Midden.
Een benadeelde van een staalconstructie bedrijf deed op 21 oktober aangifte van diefstal van de drie buitenboordmotoren. De aangifte werd gedaan op het politiebureau Flora. Deze buitenboordmotoren werden opgeslagen in een loods die niet op slot was. De drie verdachten werden door de wetsdienaren opgespoord, na de verkregen informatie te hebben uitgewerkt.
Terwijl Marlon K. en Benito B. bezig waren te onderhandelen met de koper Wang F. over twee buitenboordmotoren, werd het drietal door RBTP in de kraag gevat. De koper Wang haalde de twee buitenboordmotoren, die hij reeds had opgeborgen, wederom te voorschijn.
De derde buitenboordmotor werd thuis bij Marlon K. gevonden. Alle drie buitenboordmotoren zijn vervolgens afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
De verdachte Marlon K. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl zijn kompanen Benito B. en Wang F. na verhoor zijn heengezonden.
Recherche regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

OOK INTERESSANT
Omstanders houden koperdief staande