fbpx

RBTM houdt twee rovers aan

De 31-jarige Nelson K. en Winston C. (30) zijn op zondag 29 oktober door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) aangehouden.

De politie kreeg op woensdag 25 oktober via de Centrale Meldkamer de melding van een beroving aan de Prinsessestraat. Van het slachtoffer is weggenomen haar schoudertas met inhoud.

Volgens haar verklaring was zij inkopen gaan doen. Bij terugkeer trof zij de man bij haar voertuig aan, die met geweld haar tas wegrukte en richting de schietbaanweg op rende. Hij sprong in een witgelakte voertuig.

Omstanders die het geval zagen gebeuren, namen het kentekennummer van het voertuig op en speelden dit door aan de politie.

Het voertuig werd op 29 oktober door het RBTM in de omgeving van Abra Broki gesignaleerd. De achtervolging werd gelijk ingezet en werd het voertuig klemgereden. De chauffeur en de bijrijder zijn aangehouden en overgedragen aan de recherche van Paramaribo die de zaak in onderzoek heeft.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Nelson en Winston in verzekering gesteld. Beide verdachten ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit, schrijft het KPS.(GFC)

OOK INTERESSANT
Strategic Recruitment Suriname deelt inzichten over de huidige trends in de Surinaamse jobmarkt