fbpx

Rain Karioredjo brengt Kdrama-boeken uit

Rainёr Karioredjo, Rain, die in 2016 zijn gedichtenbundel ‘Another Day’ heeft uitgebracht, brengt deze keer Kdrama boeken uit met de titel “Don’t be afraid”.
Kdrama’s zijn Zuid-Koreaanse televisieseries die nu in de wereld zeer populair zijn.

Met inspiraties vanuit de Kdrama-wereld heeft Rain besloten zijn eerste Kdrama-verhaal te schrijven. Wat hem meer heeft gemotiveerd om het verhaal verder tot een boek te maken, was de positieve feedback van personen die het verhaal hebben gelezen.

Makkelijk was het niet voor de schrijver om het verhaal helemaal af te krijgen. Het nam hem een jaar lang alleen om na te denken over de start, het concept en hoe te eindigen. Door niet op te geven en geconcentreerd te werken, duurde het twee maanden om aan het verhaal te werken en werd het vervolgens geplaatst op Amazon Kindle in E-books. Een jaar later man hij het besluit om zijn verhaal te bundelen en als boekwerk uit te geven.

Presentatie-avonden

De bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met 27 april en wel door vooruit te betalen. Tijdens de presentatie-avonden, kunt men zijn/ haar boeken ontvangen.

De presentatie-avonden vinden plaats op:

Zondag 29 april in Restaurant & Sportcafé Dushi, in Nickerie.
Maandag 28 april in Restaurant Lenggang Indonesia, Paramaribo (Hermitage Mall, unit 29-32, boven Mc Donald)

Een E-book is gratis, terwijl een hardkopie besteld kan worden via zijn Facebookpagina Rain-Rainer Karioredjo of Instagram: kpoptheshop.(GFC)

Overige berichten