Radicale groep in Suriname eist stopzetting injecties en houdt Volksgezondheid verantwoordelijk voor COVID- doden

GFC NIEUWSREDACTIE- Een radicale groep in Suriname die opereert onder de naam “de boze en verontrustte burgers van de Republiek Suriname” eist per direct stopzetting van het injecteren van de rest van de bevolking.

In een mail die de groep heeft gestuurd naar GFC Nieuws, wordt ook de Surinaamse Volksgezondheidsminister Amar Ramadhin en alle relevante medici verantwoordelijk gehouden voor, volgens hen, een aantal COVID- doden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vaccineren is het beste wat je kunt doen om jezelf en anderen te beschermen tegen COVID-19

Hieronder enkele passages uit de mail die vanwege de ernst van de beschuldigingen, aanzienlijk is ingekort en aangepast.

Wij eisen onze vrijheden terug en dat de minister per direct stopt met het injecteren van de rest van onze bevolking. Dit is geen stijl, maar crimineel strafbaar om onze kleine bevolking als ‘labrat’ te onderwerpen en ook nog allerlei beperkingen in testfase te willen opleggen.

Wij boze en verontrustte burgers van de Republiek Suriname stellen daarom de minister van Volksgezondheid en het gehele deelnemende medisch apparaat  verantwoordelijk voor het aantal Covid- doden, schade na inspuiting en het aantal besmettingsgevallen na inspuiting.

Dit alles gebeurt onder hun leiding. Wij de boze burgers zullen er daarom niet voor schromen, u de overheid en alle medici, voor het gerecht te slepen en volgens de Neurenberg code te berechten, aldus de “boze en verontrustte burgers van de Republiek Suriname”.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

 

Overige berichten