fbpx

Radeloze moeder uit Paramaribo: mijn dochter (19) date alleen met 50+ mannen

GFC NIEUWS- Een radeloze moeder uit Paramaribo heeft vorige week dringend hulp gevraagd voor haar 19- jarige dochter.

De tiener heeft een liefdesvoorkeur voor mannen ouder dan 50 jaar en gaat ook serieuze relaties met ze aan. Jongens van haar leeftijd, zijn voor haar op liefdesvlak helemaal niet interessant.

De moeder klopte vorige week aan bij de vrouwenafdeling van de Geor Hering Internationale Foundation (GHIF) omdat ze moeite heeft met de leefwijze en partnerkeuzes van haar kind. Zij ziet graag dat ze kiest voor mannen van haar eigen leeftijd.

Volgens Jennifer Atmo, voorzitter van de vrouwenafdeling van de GHIF, is er uitgebreid met de moeder in samenzijn met haar dochter gesproken over haar sterke gevoelens voor rijpere mannen.

Volgens Atmo hebben jonge mannen totaal geen aantrekkingskracht op de jonge vrouw, zo blijkt helder uit het gesprek.

De tiener heeft al vaker geprobeerd affaires aan te gaan met haar leeftijdsgenoten, echter krijgt ze niet het gevoel dat ze bij volwassen mannen krijgt.

BEKIJK OOK
Jonge moeder vertelt: 'mannen met minder dan 23 centimeter tussen de benen komen er bij mij niet in'

“Er rust een taboe op dit onderwerp, gelet op het grote leeftijdverschil. Dat is begrijpelijk. Maar als de tiener een voorkeur heeft voor alleen rijpere mannen, dan dient dat gerespecteerd te worden. Als er sprake is van echte liefde en zuivere bedoelingen bij beide partners, zouden er door de moeder geen drempels mogen worden geplaatst”.

“Het lijkt mij onverstandig om het meisje te dwingen, met jongere partners liefdesaffaires aan te gaan. Ze voelt er helemaal niets voor, dus het is zinloos. En ruzie maken met de dochter om haar partnervoorkeur, lost ook niets op”, aldus de voorzitster.

De tiener ziet graag dat de media vaker aandacht schenkt aan liefdesrelaties tussen jong en oud. Hierdoor zou er volgens haar meer begrip voor dergelijke relaties ontstaan en de taboe doorbroken kunnen worden.

“Geven jullie alsjeblieft veel meer aandacht aan dit gevoelig onderwerp. Dat komt de acceptie alleen maar ten goede”, zegt ze aan GFC Nieuws.