fbpx
Radeloze alleenstaande moeder in Paramaribo- Noord sleurt verslaafd kind (11) uit huis om op straat te gaan

GFC NIEUWS– Een alleenstaande moeder die woont in Paramaribo – Noord heeft  haar 11-jarige zoon dinsdagmiddag noodgedwongen met geweld uit huis gesleurd en hem urenlang verplicht op straat te lopen.

Buren van het gezin zeggen aan GFC Nieuws dat het kind met de harde hand en veel geschreeuw naar buiten werd gewerkt.

“Hij werd letterlijk op straat gezet en de buitenpoort werd voor hem gesloten”, vertelt een buurman.

Volgens informatie is de jongen na het instellen van de coronamaatregelen en het sluiten van de scholen verslaafd geraakt aan computerspelletjes en wil hij dag en nacht alleen binnenshuis blijven. 

“De moeder heeft mij uitgelegd waarom ze haar zoontje tijdelijk op straat heeft gezet en ik begrijp haar actie nu helemaal. Het kind is al wekenlang vanaf hij wakker wordt tot midden in de nacht binnen en alleen maar bezig met computerspelletjes”.

“Hij weigert zelfs om in de ochtend te douchen en doet dat pas na lang aandringen van de moeder in de late avonduren. Ook het eten aan tafel en het naar buiten gaan om te spelen is er niet meer bij. Hij is helemaal verslaafd aan ‘videogames’. Ik zou mijn kind ook verplichten om de straat op de gaan, want zo lang alleen maar bezig zijn met spelletjes kan nooit goed zijn voor een mens”, aldus de buurman.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…