Radeloze alleenstaande moeder in Paramaribo- Noord sleurt verslaafd kind (11) uit huis om op straat te gaan

GFC NIEUWS– Een alleenstaande moeder die woont in Paramaribo – Noord heeft  haar 11-jarige zoon dinsdagmiddag noodgedwongen met geweld uit huis gesleurd en hem urenlang verplicht op straat te lopen.

Buren van het gezin zeggen aan GFC Nieuws dat het kind met de harde hand en veel geschreeuw naar buiten werd gewerkt.

“Hij werd letterlijk op straat gezet en de buitenpoort werd voor hem gesloten”, vertelt een buurman.

Volgens informatie is de jongen na het instellen van de coronamaatregelen en het sluiten van de scholen verslaafd geraakt aan computerspelletjes en wil hij dag en nacht alleen binnenshuis blijven. 

“De moeder heeft mij uitgelegd waarom ze haar zoontje tijdelijk op straat heeft gezet en ik begrijp haar actie nu helemaal. Het kind is al wekenlang vanaf hij wakker wordt tot midden in de nacht binnen en alleen maar bezig met computerspelletjes”.

“Hij weigert zelfs om in de ochtend te douchen en doet dat pas na lang aandringen van de moeder in de late avonduren. Ook het eten aan tafel en het naar buiten gaan om te spelen is er niet meer bij. Hij is helemaal verslaafd aan ‘videogames’. Ik zou mijn kind ook verplichten om de straat op de gaan, want zo lang alleen maar bezig zijn met spelletjes kan nooit goed zijn voor een mens”, aldus de buurman.

Overige berichten