fbpx

Radeloos meisje (13) uit Commewijne wil weten wie haar vader is, onderzoek gaande

Een 13- jarig meisje uit Commewijne is naarstig op zoek naar haar biologische vader.  Eigen onderzoek en talloze diepgaande gesprekken met haar moeder hebben haar nog geen duidelijkheid gegeven. 

De tiener heeft sinds een half jaar een enorm dranggevoel ontwikkeld. Ze wil haar echte vader zo snel mogelijk leren kennen om verder normaal in het leven te kunnen functioneren. Ze is verdrietig en hunkert naar vaderliefde.

Vorige week heeft de tiener een dringend beroep gedaan op de directie van een bekende Foundation in de hoofdstad, om haar te helpen bij de zoektocht naar haar vader.

Het kind is opgevoed door haar alleenstaande moeder die eerlijk heeft aangegeven dat ze in de periode voor haar zwangerschap met heel veel mannen naar bed is geweest. Twee van haar toenmalige minnaars kent ze nog, die zijn intussen getrouwd. Van de anderen kent ze geen details.

Het ligt in de bedoeling om als eerste de twee mogelijke vaders van het meisje zeer voorzichtig te benaderen voor een DNA vaderschapstest. Daarbij wordt er met een wattenstaaf  DNA- monsters van het wangslijmvlies onderzocht. Indien dat onderzoek geen match oplevert zal er in overleg met de moeder diepgaander onderzocht worden wie de biologische vader van het meisje kan zijn.