fbpx

Racisten in Suriname publiceren zeer ongepaste foto op sociale media

GFC NIEUWS- Dit is niet meer te accepteren en er zal direct actie ondernomen moeten worden tegen de personen in Suriname die erop uit zijn een wig te drijven tussen de verschillende bevolkingsgroepen in ons land. De persoon die deze foto heeft bewerkt moet aangeklaagd worden wegens racisme en het aanzetten tot haat!

Dat zeggen kritische Surinamers zaterdagavond aan GFC Nieuws naar aanleiding van een racistisch bewerkte foto waarop leden leden van het Openbaar Ministerie te zien zijn.

Op de foto die vaak wordt gedeeld, heeft een persoon pijltjes geplaatst die op insinuerende wijze een verschil maken tussen het aantal Hindostanen en Creolen.

BEKIJK OOK
Braadpan met een waarde van US$ 1300 voor US$ 16.000 aangeschaft door SLM

“Het is ronduit schandalig dat deze foto zonder gevolgen geproduceerd kan worden en er geen gevolgen zijn voor de maker hiervan. De dader is bezig onderlinge spanningen met een racistisch karakter te creëren tussen onze bevolkingsgroepen en moet aangepakt worden. Wij zijn allemaal Surinamers. Het verschil maken tussen bevolkingsgroepen is aanzetten tot haat”, stellen de critici.