‘Racist, oplichter, bedrieger’: Michael Cohen verwacht ‘slagveld’ na verkiezingen-2020

Redactie GFC Nieuws — Als Donald Trump de verkiezingen van 2020 verliest, wordt het oorlog. Dat voorspelt Trump’s voormalig advocaat, Michael Cohen. De ex-raadsman getuigde woensdag voor de Overzicht- en Hervormingscommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

 

 

Hij ging helemaal los in zijn beschrijving van zijn vroegere chef. Erg complimenteus was dat niet. Cohen zei dat hij zich schaamde dat hij hem had bijgestaan omdat hij weet “wat mijnheer Trump is”. “Hij is een racist, hij is een oplichter, hij is een bedrieger,” vatte hij diens persoonlijkheid samen.

Trump zou hem tijdens de regeerperiode van Barack Obama gevraagd hebben of hij één land kon noemen dat geleid werd door een zwarte, waar het geen puinhoop was.

Cohen zei tijdens zijn verklaring voor het Congres dat hij vreest dat Trump zijn opvolger niet zal toestaan ​​rustig de controle over het Witte Huis over te nemen als hij de presidentsverkiezingen van 2020 verliest.

“Gezien mijn ervaringen met de heer Trump, ben ik bang dat als hij de verkiezingen in 2020 verliest, er nooit een vreedzame machtsoverdracht zal zijn”, zei Cohen tijdens zijn slotopmerkingen.

Overige berichten