fbpx

Raad van Ingenieurs bespreekt nationale projecten met president Santokhi

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Orde van Raadgevende Inginieurs in Suriname (ORIS) ontvangen voor een kennismakingsgesprek.
ORIS-voorzitter Ravindra Patandin zegt een heel goed gesprek gehad te hebben met het staatshoofd en de presidentiële commissie die gaat over projecten. Hij zegt verder dat er is gesproken over zaken uit het verleden en toekomstzaken. “Er zijn verschillende projecten die national worden uitgevoerd besproken. Ook projecten waarbij leden van de ORIS betrokken zijn.”
Patadin zegt dat het onder andere gaat om projecten ter renovatie van panden van de Regionale Gezondheidsdienst en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Ook projecten ter verbetering van de waterhuishouding in verschillende gebieden, ter verbetering van de agrarische sector in Nickerie en ter verbetering van de situatie van monumentale panden in de binnenstad.
Alle partijen zijn het met elkaar eens dat wanneer projecten worden uitgevoerd dat een positief effect op de economie kan hebben. “De bouw- en constructiesector kunnen daarvan ook profiteren”, zegt Patadin.

BEKIJK OOK
NPS: onderwaardering bijdrage Inheemsen en Javanen