fbpx

Quincy Menso en Gilion Slory voor comedy promotietour naar Suriname

De Amsterdamse komedianten komen naar Paramaribo voor een promotietour waar ze op 2 evenementen zullen staan. Met deze tour willen ze kennismaken met het Surinaams publiek en vooral ook met Surinaamse collega’s samenwerken. Zij zullen als afsluiter staan tijdens het Communicatiecongres 2018 op de laatste dag, 25 mei in TBL Cinemas.

Het Communicatiecongres is het tweejaarlijks terugkerend evenement in Suriname, waaronder professionals zoals: Marvin Pollack, Eva Stroo, Angela van der Kooye, Jorgen Power, Dirk Currie, Steven Reyme en Reina Kolf op het gebied van communicatie hun kennis en ervaringen zullen delen met de participanten.

Het gebeurt allemaal op 24 mei en 25 mei 2018 in TBL Cinemas. Het thema voor dit jaar is “The glitter and glamour of internal communication – the purpose to communicate”.

Op 26 mei treden de komedianten ook samen met Surinaamse collega’s op bij de Central Comedy Show op 26 mei in CCS. Zij zullen hun verhaal in een hoog tempo vertellen, gecombineerd met grappen en improvisatie.

BEKIJK OOK  Man in pension met 15-jarige tiener sterft na gebruik stimulerend middel

Quincy Menso(1988) is een presentator, komediant en acteur uit Amsterdam. In de afgelopen 10 jaar heeft hij al veel mooie dingen voor een zeer divers publiek gedaan, waaronder een eigen webserie “Echte gangsters in zuidoost” en nu de razend populaire webserie “Effe checken” met Lucinda Sedoc.

Gilion Slory(1983) is eveneens komediant en acteur, geboren in Suriname en opgegroeid in Amsterdam. Hij heeft afgelopen jaren op diverse podia gestaan w.o comedyshow “Fatu” en bij Get Known Comedy en stond zelfs in het voorprogramma van komedianten als Jorgen Raymann en Den Boy. Zijn frisse kijk op humor maakt Gillion een grote aanwinst voor de comedywereld.

2018 wordt het jaar van Gilion Slory met zijn nieuwe show: Gilion & Friends, die eind 2018 van start gaat.(GFC)