Publiek blijft genieten van Sabakoe

De mensen genieten volop van ons optredens. Ze krijgen er geen genoeg van”, zegt voorzanger Steven Maayen terugblikkend op de Kerst en Owru Yari Tour 2017 van de populaire kasekogroep uit Nederland.

De toer, die bijna ten einde is, is met een recordaantal optredens nu al een succes te noemen. “Ons welkomstfeest met een Vip Lounge Table Service dat op 26 december op de Pier van Hotel Torarica plaatsvond, trok ongeveer 1.700 bezoekers. Ondanks de regen zijn de mensen in grote getallen gekomen”, benadrukt de voorzanger.

Hij belooft volgend jaar het heel anders te zullen aanpakken. Naast privé- en commerciële feesten heeft Sabakoe tijdens de toer ook voor diverse bedrijven opgetreden. Maayen vindt het jammer dat Sabakoe niet aanwezig kon zijn bij het feest van het Korps Politie Suriname. Dit vanwege onduidelijke afspraken met de organisatie die hierachter stond.

De Kerst en Owru Yari Tour 2017 van Sabakoe wordt op zaterdag 13 januari afgesloten met een Kaseko, Soul en Kawinaparty in het Voorwaarts Stadion achter de Anthony Nesty Sporthal.

Naast de populaire kasekogroep zullen Combinatie XVI en Dj Bouta uit Nederland optreden. “Ik heb gekozen om niet te veel groepen in de line-up te plaatsen, zodat de mensen kunnen genieten van Sabakoe”, besluit Maayen.(GFC)

Overige berichten