fbpx

Protesteren in Suriname tegen regering is zinloos, burgers kunnen hun tijd beter gebruiken

Het oproepen van ontevreden burgers om tegen de regering te protesteren is volkomen zinloos.

Het is een actie die in het recente verleden, ondanks zeer grote opkomst, haast nooit heeft gezorgd voor de beoogde resultaten. Een uitzondering is in de regeerperiode van toenmalige president Jules Wijdenbosch.

Burgers die overwegen toch mee te doen zouden er beter aan doen hun kostbare tijd en energie anders en productiever te gebruiken.

Het absurde is dat er de laatste weken pogingen door sommigen zijn genomen om grote protestmarsen op touw te zetten. Onder meer toen bekend werd dat de brandstofprijzen zouden worden verhoogd.

Gelukkig werd geen gehoor gegeven aan dergelijke oproepen, want dat zou dwaas zijn.

BEKIJK OOK
Man die na gewapende beroving ervandoor ging met voertuig slachtoffer ingerekend

Een regering die nauwelijks de stuurknuppels heeft overgenomen van een crashende  vliegtuig vol passagiers kan je niet in dit pril stadium zo bejegenen. Het is belachelijk!  Geef de piloten rustig de kans en alle tijd om het vliegtuig veilig aan de grond te zetten! 

Het lijkt mij verstandig als degenen die momenteel weer oproepen op sociale media om te protesteren tegen de nieuwe regering hun brein beter laten werken. Ook de gemeenschapsleden zouden twee keer moeten nadenken en ongevoelig moeten zijn voor deze protestoproepen. Het is in deze fase niet alleen zinloos om mee te doen aan dergelijke acties, maar dikwijls ook onterecht.

R. Pinas