fbpx
Protestdemonstratie bij Regeringsgebouw maandag niet afgezegd

GFC NIEUWS- De protestdemonstratie van maandag 17 augustus voor het Regeringsgebouw gaat normaal door.

Tot 16.30 uur zondagmiddag werd de gemeenschap op social media opgeroepen door activisten om maandag te protesteren bij het Regeringsgebouw tegen de benoeming van exponenten van de NDP op cruciale posten.

Delen van de samenleving zijn het niet eens dat onder anderen de districtscommissaris van Paramaribo-Noordoost, Mike Nerkust, wordt gehandhaafd. Intussen is besloten door de regering dat Nerkust wordt vervangen.

Activisten eisen echter ook dat de overige NDP-exponenten, waaronder Andy Rusland, Eddy Jozefzoon en Patrick Peneux, die hebben bijdragen aan de verdere ondergang van Suriname bedankt worden.

Hieronder de oproep

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.