fbpx

Project ‘Warm welcome Suriname’ op onze luchthaven goed ontvangen

Donderdag is gestart met een pilotproject “Warm welcome Suriname”. Gasten op de drukke SLM – en KLM – route zijn warm ontvangen op onze internationale Johan Adolf Pengel luchthaven. De reizigers waren over het algemeen blij en verrast, terwijl de “afhalers” entertained waren op de tonen van de inheemse groep Maraisa en de Brassband de melody makers.

Het ministerie van Handel Toerisme en Industrie en Toerisme, Luchthaven Beheer, de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) en het directoraat Cultuur, hebben als partners van het eerste uur een traject uitgezet voor het vergroten van de “customers experience” in Suriname.

OOK INTERESSANT
Hoofdbestuur VHP dringt bij president aan op opvoeren communicatie

Dit traject is slechts een deel van de serie activiteiten in het kader van het stimuleren van de toerismesector en het positioneren van Suriname als toerismedestinatie.

“Wij moeten gezamenlijk streven naar 1 milion visitors, zoals geïnitieerd en onderbouwd door Luchthavenbeheer. Om dit streven waar te maken is een systematische en bovenal gezamenlijke aanpak vereist”.

Het Suriname heritage Festival team, Het National vervoersbedrijf (NVB) en de United Toruguides Suriname(UTGS) ondersteunen dit project. Ook de groepen die optreden leveren hun bijdrage.(GFC)