Professor in Suriname om mensen met verschillende lichamelijke klachten te helpen

GFC NIEUWS- Een Spaanse professor met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van de behandeling van klachten aan de rug, nek, schouders, knieën, heupen, benen, armen, polsen, voeten, spieren, gewrichten, maar ook hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, stress, menstruatieklachten, verlammingen, tintelingen, aan suikerziekte gerelateerde klachten, overgewicht/dikte/overtollig vet bij de buik en/of andere lichaamsdelen, lusteloosheid, snurken en impotentie gaat Surinamers in ons land helpen om op natuurlijke en gezonde wijze van hun problemen af te komen.

Professor Francisco (foto) is zeer gespecialiseerd in het met groot succes op natuurlijke en gezonde wijze behandelen van dergelijke lichamelijke klachten.

Om aan velen in ons land de kans te geven om ook geholpen te worden, is het consult gratis.

De Europese topexpert op het gebied van verjonging en afslanken, Jonathan Clarke, is nauw betrokken bij dit project. Vanuit Valencia, Spanje zegt Clarke telefonisch aan GFC Nieuws dat personen met klachten middels de beste natuurlijke methoden zullen worden geholpen.

Een Europees gediplomeerde expert van Constantin, waar de natuurlijke behandelingen worden uitgevoerd, legt uit dat professor Francisco sinds 1984 actief is geweest in buitenlandse ziekenhuizen en talrijke mensen met veel succes heeft geholpen.

Personen in Suriname die ook behandeld willen worden door de buitenlandse topexpert kunnen bellen naar Constantin op de nummers 454682 of (0)8914140 voor het maken van een afspraak.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer gezondheidsnieuws

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Bekijk ook een ander interessant…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….