fbpx

Professor in Suriname om mensen met verschillende lichamelijke klachten te helpen

GFC NIEUWS- Een Spaanse professor met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van de behandeling van klachten aan de rug, nek, schouders, knieën, heupen, benen, armen, polsen, voeten, spieren, gewrichten, maar ook hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, stress, menstruatieklachten, verlammingen, tintelingen, aan suikerziekte gerelateerde klachten, overgewicht/dikte/overtollig vet bij de buik en/of andere lichaamsdelen, lusteloosheid, snurken en impotentie gaat Surinamers in ons land helpen om op natuurlijke en gezonde wijze van hun problemen af te komen.

Professor Francisco (foto) is zeer gespecialiseerd in het met groot succes op natuurlijke en gezonde wijze behandelen van dergelijke lichamelijke klachten.

BEKIJK OOK
Etnel wil voor reces parlement sociaal plan regering zien

Om aan velen in ons land de kans te geven om ook geholpen te worden, is het consult gratis.

Een Europees gediplomeerde expert van Constantin, waar de natuurlijke behandelingen worden uitgevoerd, legt uit dat professor Francisco sinds 1984 actief is geweest in buitenlandse ziekenhuizen en talrijke mensen met veel succes heeft geholpen.

Personen in Suriname die ook behandeld willen worden door de buitenlandse topexpert kunnen bellen naar Constantin op de nummers 454682 of (0)8914140 voor het maken van een afspraak.