fbpx
Professionele duikers in dienst van internationale drugsbende

GFC NIEUWS- De Spaanse politie heeft een drugslijn opgerold van smokkelaars die gebruikmaakten van professionele duikers om cocaïne verstopt onder schepen binnen te halen.

Het onderzoek werd gestart na een tip van de Amerikaanse Drug Enforcement Administration (DEA). De bende werd geobserveerd en na maanden onderzoek kwam de politie in actie. Hierbij zijn in de stad Aviles vier verdachten aangehouden.

De opgepakte mannen zouden deel uitmaken van een team duikers die bezig waren om een nieuwe zending binnen te halen. De politie observeerde de verdachten en toen de duikers een partij aan land brachten werden ze opgepakt.

Er werd in totaal 72 kilo cocaïne aangetroffen.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.