fbpx
Proeven van ongebakken koekjesdeeg ongezond

Even proeven als het deeg op smaak is..dan doen wij allemaal weleens. Maar nu blijkt overduidelijk na een studie dat het proeven van ongebakken koekjesdeeg ongezond is.

Het resultaat van het onderzoek is gepubliceerd The New England Journal of Medicine. Daaruit blijkt dat niet alleen rauwe eieren, maar ook rauwe bloem mensen heel ernstig ziek kunnen maken.

In 2016 werd al vermoed dat consumenten in de VS ziek waren geworden door bloem geïnfecteerd met een E. coli bacterie, ook wel bekend als de poepbacterie.

Daarop werden miljoenen kilo’s bloem in de Verenigde Staten teruggeroepen en onderzocht. In het woensdag uitgebrachte rapport blijkt dat de E. coli bacterie zich inderdaad in het bloem bevond.

Meer gezondheidsnieuws

Spruitkool goed voor bloedvaten

GFC NIEUWS- Het British Journal of Nutrition publiceerde deze week een studie van dokter Lauren Blekkenhorst waaruit blijkt dat Spruitkool (Brusselse spruiten) de kans op…

Meer bacteriën op afstandsbediening dan wc-bril

GFC NIEUWS- Een afstandsbediening is een grote bron van bacteriën, waarschuwen wetenschappers. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Impotent of minder potent? Maak…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts. Klik…