PRO dient kandidatenlijsten lijsten in voor Coronie, Paramaribo, Wanica, Marowijne, Para en Sipaliwini

GFC NIEUWS- De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) heeft vandaag haar DNA-kandidatenlijsten voor participatie aan de verkiezingen van 245 mei in Coronie, Paramaribo, Wanica, Marowijne, Para en Sipaliwini ingediend.
De lijst in Paramaribo wordt aangevoerd door Curtis Hofwijks, terwijl partijvoorzitter Gerold Sewcharan op de 17 plaatst staat.
Op de DNA-lijst van Coronie prijken Joan Nibte en Ludwig Davids. De indieners, Arnold Wielzen en Priscella Hoogdorp, hebben als gemachtigden van de PRO de documenten aangeboden.
Nibte zegt dat de PRO met inachtneming van de beschermingsmaatregelen tegen Covid-19, hun aanbiedingsprogramma is aangepast en de groep heeft beperkt tot 10 personen. “We moeten de restricties in acht nemen,” zegt Nibte, “ondanks het enthousiasme van de leden in Coronie.”
“De partij groeit gestadig en de mensen zijn klaar voor nieuwe politiek omdat niet is gebleken dat de ontwikkeling in het district op gang is gekomen. Genoeg partijen hebben de kans en het vertrouwen gehad van de Coroniaanse bevolking, doch geen gebruik gemaakt van deze kansen. De PRO gaat voor daadwerkelijke ontwikkeling,” aldus Nibte.

Overige berichten