fbpx

PRO Coronie helemaal gereed voor verkiezingen 2020

GFC NIEUWS- PRO Coronie mag zich vanaf heden helemaal focussen op haar campagnevoering en strategie ten behoeve van de komende verkiezingen 2020.

Op 17 november werd door de voorzitter van de PRO, Gerold Sewcharan, het afdelingsbestuur en onderafdeling Welgelegen en Johanna Christina geïnstalleerd. Hiermee is volgens de statuten van de PRO voldaan aan de volledige structurering voor Coronie.

Coronie is het eerste district van de PRO waarbij alle structuren volledig bemand zijn en dat is een hele prestatie. Sewcharan sprak zijn bijzondere waardering uit aan de aanwezige waarbij hij tevens blijk gaf van de mooie jeugdherinneringen welke hij in zijn kinderjaren aan Coronie heeft.

Joan Nibte is de trekker van het afdelingsbestuur van Coronie. Zowel het hoofdbestuur van de PRO, als de onderafdelingen en afdelingsbestuur Coronie, hebben er alle vertrouwen in dat Nibte de juiste persoon is om Coronie te trekken. De Coroniaanse samenleving is vol lof over de politica.

Pricilla Wielzen, voorzitter van Onderafdeling Totness, is heel blij met de bevestiging en erkenning van de afdelings – en onderafdelingsbesturen door het hoofdbestuur.

“Joan is een slagvaardige vrouw met een oprecht hart. Iedereen kan bij haar terecht om gehoord te worden. Zij bezit alle capaciteiten om ons mooie district echt tot ontwikkeling te brengen. Ik zie zelf hoe zij zich dagelijks inzet voor Coronie, hoe zij de ondernemers mogelijkheden biedt tot ontwikkeling en voor de jeugdigen zorgt voor leuke en educatieve bezigheden.”

Er is voor de jongeren van Coronie een speciale coach ingezet. Zij is beschikbaar voor het coachen en bemoedigen van jongeren vanuit het afdelingsgebouw van de PRO te Coronie.

De aanwezige jongeren gaven aan dat er een grote behoefte is aan begeleiding voor leerlingen van de GLO- en de VOJ-school. De jeugdigen hopen dat met extra begeleiding de schoolprestaties aanzienlijk kunnen worden verbeterd.