fbpx
Priester in Frankrijk neergeschoten bij kerk

GFC NIEUWS- Een priester werd zaterdagmiddag lokale tijd neergeschoten in een orthodoxe kerk in Lyon, Frankrijk.

De priester verkeert in kritieke toestand en wordt ter plaatse behandeld, aldus een woordvoerder van de nationale politie.

De aanvaller was op de vlucht geslagen. Inmiddels is er een verdachte opgepakt.

Er zijn veiligheidstroepen en reddingsdiensten op de plaats delict. Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken adviseert burgers om het gebied zoveel mogelijk te vermijden, meldt ABC USA.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.