fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Presidentsvrouw doneert aan personen en instanties

“Dank u voor uw liefde voor geheel Suriname. Moge de heer daarboven u alle kracht geven om verder te gaan met dit mooi werk”, zegt kapitein David Koina bij het ontvangen van een brushcutter voor zijn dorp. De kapitein kreeg dit werktuig vrijdag uit handen van de presidentsvrouw Ingrid Bouterse-Waldring.

De donaties die gedaan zijn aan personen en instanties op het bureau van de first lady zijn de laatste voor 2018.

Het Medisch Opvoedkundig Bureau heeft een symbolische cheque ontvangen om de verschillende kosten te dekken van de activiteiten die zij organiseren voor kinderen met downsyndroom en kinderen met andere beperkingen.

Stichting Krakatiki heeft een kerstboom gedoneerd gekregen voor de volkskerstzang die wordt aangeboden aan de Nickeriaanse gemeenschap.

OOK INTERESSANT
Pasafgestudeerde 18-jarige tiener springt van cruiseschip voor challenge, raakt spoorloos

Verder kreeg de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst 200 flessen pindakaas en een symbolische cheque ter waarde van SRD 5300,-, voor de aanschaf van 200 kerstbroden voor hun kerstviering.

Stichting Bejaardenzorg te Commewijne heeft ook een brief gericht naar de presidentsvrouw met een verzoek voor sponsoring, ten behoeve van haar kerstviering. Dit verzoek werd eveneens ingewilligd. Zij kregen 45 tassen inhoudende badartikelen.

Ifna Alatoe kreeg 5 jaar terug een lichte beroerte en is zeer zwak ter been. Ook zij kwam in aanmerking van een donatie en wel in de vorm van een rolstoel.(GFC)