fbpx
Presidentiële commissie zal malversaties op ministeries onderzoeken

GFC NIEUWS- Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken zegt dat er ook op het ministerie vele onregelmatigheden zijn geconstateerd.

De minister praat onder meer over het vervreemden van goederen en mogelijke frauduleuze handelingen, die verricht zijn door zijn voorganger. De bewindsman zegt dat de misstanden groter zijn dan verwacht. Een presidentiële commissie is ingesteld om onderzoek te doen.

Ook op het ministerie van Buitenlandse Zaken, Internationale Business & Internationale Samenwerking is men bezig met een inventarisatie van verdwenen spullen.

Volgens minister Albert Ramdien zijn enkele voertuigen teruggebracht. Begin volgende week zal president Chandrikapersad Santokhi verslag doen over de geconstateerde malversaties.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.