President Santokhi wordt morgen groots onthaald

GFC NIEUWSREDACTIE- ‘The right man on the right place’ is het thema van de geplande activiteiten voor zondag wanneer de Surinaamse presidentiële delegatie, die momenteel in Nederland is, huiswaarts terugkeert.

Pertap Bissumbhar, coördinator van de Comité ontvangst presidentiële delegatie, die de initiatiefnemer is, treft samen met Stanley Dijksteel de voorbereidingen.

Hij geeft aan dat dit initiatief gebaseerd is op het geboekte succes van het werkbezoek in Nederland; het is het startsein van een hernieuwde samenwerkingsrelatie tussen de landen Suriname en Nederland. ‘Dit kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan,’ zegt Bissumbhar.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Direct beschikbaar medicijn om COVID- te bestrijden biedt veel hoop, blijkt uit Amerikaanse studie

De welkomstactiviteiten en een roadshow maken deel uit van het geheel. De activiteiten zullen met de ondersteuning van de politie plaatsvinden, zodat alles veilig en ordelijk geschiedt.

Bissumbar doet een oproep aan het publiek dat zal participeren aan de activiteiten, om zich strikt te houden aan de COVID-19-maatregelen om zodoende calamiteiten te voorkomen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten