fbpx

President Santokhi ontvangt heilig boek

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft uit handen van acharya pandit Varun Mahtabsingh de Nederlandse vertaling van het heiligboek Garuda Puran ontvangen.
De Nederlandstalige versie is uitgebracht door de acharya. De authentieke versie bestaat uit zestienduizend verzen, die handelen over onder andere: ethiek, religie, de theorie van hemel en hel, karma en wedergeboorte. “De kennis die uit het boek voortvloeit, is universeel.
De Garuda Puran beschrijft alle facetten van het leven, de geboorte, de dood en het hiernamaals. Daarnaast wordt gekeken in hoeverre de ziel zijn verantwoordelijkheid draagt voor alle daden wat het op dat moment met zich meedraagt”, aldus de geestelijke.
President Santokhi is de geestelijke dankbaar en zegt dat hij het boek goed zal doornemen. Acharya Mahtabsingh heeft het boek overhandigd met de bedoeling dat het een handleiding zal zijn, zodat de president de samenleving onbaatzuchtig zal dienen, met inachtneming van morele- en ethische normen en waarden.

BEKIJK OOK
Samenwerking LVV en WUSC voor bevordering landbouwsector door vrouwen en jongeren