fbpx

President Santokhi had ook kunnen kiezen voor de domme, korte weg

INGEZONDEN- De president van Suriname Chan Santokhi had ook kunnen kiezen voor de domme, makkelijke en korte weg.

gemberslank facebookQ | GFCEen weg die direct zou zorgen voor minder heftige kritiek en geklaag vanuit de burgerij. Maar hij deed dat niet! Een weg die kennelijk graag door de meerderheid burgers bewandeld zou willen worden. De makkelijke weg!

Maar gelukkig hebben wij een president die zijn verantwoordelijkheid kent en handelt in het belang van Suriname. Die weet wat de ernstige gevolgen zullen zijn voor u, evenals de komende generatie, uw kinderen en de mijne.

Het is bewonderenswaardig dat president Santokhi het lef heeft gehad om impopulaire maatregelen door te voeren in het belang van ons allen. Hij heeft gekozen voor de moeilijke weg, maar tegelijkertijd de juiste weg.

Hij heeft niet gekozen voor de foute, makkelijke route van de vorige regering! Namelijk: alle kosten en rekeningen betalen met tientallen leningen. Lening na lening werd door de vorige regering afgesloten om het land draaiende te houden. Elke mens met gezond verstand zou moeten kunnen begrijpen dat dit een doodlopende weg is die Suriname verder het ravijn in zou storten! Je kan als overheid niet blijven subsidiëren met geleend geld! Ergens houdt het op!

OOK INTERESSANT
Politie verscherpt handhaving met bijstand Nationaal Leger

Om u, uw en mijn kinderen te behoeden voor de torenhoge lasten en ellende die het overmatig lenen met zich meebrengt, wil de president kennelijk een einde maken aan dit zeer ongezond economiemodel.

Het  weer gezond maken van onze zeer zieke economie zal een lange en pijnlijke weg zijn. Maar de weg die president Chan Santokhi wil bewandelen is wel de juiste!

R. Pinas