President ontvangt bedrijfsleven voor informatiesessie

GFC NIEUWS- President Desiré Bouterse heeft organisaties uit het bedrijfsleven ontvangen in het kader van de informatiesessies, die het staatshoofd houdt over de overname van de Afobakastuwdam.
De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA) en de Vereniging Surinaamse Winkeliers (VSW) zijn maandag ingegaan op de uitnodiging van het staatshoofd.
De president wordt bij deze informatiesessies op het presidentieel paleis bijgestaan door minister Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), Dilip Sardjoe, die aan het hoofd zat van de onderhandelingscommissie met Alcoa, en Faizel Abdoelgafoer.
De op maandag ontvangen organisaties gaven aan in een gezamenlijke verklaring te zullen ingaan op het onderhoud met de president.
Namens de VSB, ASFA en VSW gaven onder andere respectievelijk de voorzitters Bryan Renten, Wilgo Bilkerdijk en Raymond Hasnoe acte de présence.
De informatiesessies gingen vorige week van start met de parlementaire oppositiepartijen, waarvan de VHP, ABOP, PL, DOE en PALU naar het presidentieel paleis kwamen.

Overige berichten