fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

President brengt veldbezoek aan Paramaribo Noord

GFC NIEUWS- President Desiré Bouterse heeft een veldbezoek gebracht aan Paramaribo Noord.

De president werd vergezeld van minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) en districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost.

Het staatshoofd en de bewindsman hebben zich georienteerd bij geasfalteerde wegen die er slecht aan toe zijn.

Minister Chotkan zegt aan het Nationaal Informatie Instituut (NII), dat recentelijk nog de bermen aan de Kleinestraat zijn schoongemaakt en lozingen zijn opgehaald.

Nagegaan zal worden hoe deze wegen in de omgeving die in slechte staat zijn, zullen worden gerehabiliteerd.

Daarnaast heeft de delegatie zich ook georiënteerd op het Dalianproject waar er in eerste fase 400 woningen worden opgezet en Sabakuvillage waar de eerste 350 woningen zullen worden gebouwd.

OOK INTERESSANT
Drie buitenlandse vrouwen ontsnapt uit handen mensenhandelaars in Suriname

De conclusie volgens minister Chotkan is dat er nog veel werk aan de winkel is. Daarvoor is de regering er om aan oplossingsmodellen te werken door instanties en de gemeenschap daarbij te betrekken.

Na het veldbezoek heeft de president met zijn team een bijeenkomst gehad met de buurtbewoners. De plaatselijke gemeenschap heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om knelpunten aan het staatshoofd voor te leggen.