fbpx
President Bouterse zegt ‘sorry’ aan samenleving en Covid-19 Managementteam

GFC NIEUWS- President Desi Bouterse heeft vanavond tijdens een videoboodschap op televisie zijn verontschuldiging aangeboden aan de samenleving en het Covid-19 Managementteam, nadat er een filmpje viraal ging op Facebook waar hij te zien is met een groep jongeren in het openbaar.

De indruk die er gewekt wordt is verkeerd, haalt het staatshoofd, aan in de videoboodschap.

Bouterse haalde aan dat hij voorbijreed en enkele jongeren in Flora tegenkwam die hem stopten. Zij vroegen zijn aandacht voor enkele problemen in de buurt. Op een gegeven moment voegden zich meer jongeren toe en werd de groep groter, legt de president uit.

Ondanks de veiligheidsmannen de jongeren erop wezen dat zij afstand moesten houden, kwam men toch dichterbij.
“Maar in het algemeenheid bied ik hierbij mijn verontschuldigingen aan. Zeker aan het Covid-team en aan het Surinaamse volk. Het was zeker geen goed voorbeeld hoe de zaak is overgekomen. Gelooft u mij. Het is geen willens en wetens daar gaan en mensen optrommelen,” haalt Bouterse, die toegeeft dat de Covid-19 maatregelen zijn overtreden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.