fbpx

President Bouterse toont medeleven aan slachtoffers bootongeluk

President Desiré Bouterse heeft een bezoek gebracht aan slachtoffers en nabestaanden van het bootongeluk dat zich heeft voorgedaan in de omgeving van Kalebaskreek. De president heeft vanwege zijn verantwoording en de aard van deze kwestie vrijdag persoonlijk zijn medeleven getoond aan de slachtoffers en nabestaanden. Het tragische voorval heeft zich voorgedaan in de nacht van 27 op 28 december, op de Coppenamerivier.

De president bezocht nabestaanden en overlevenden in het militair hospitaal samen met de ministers van Defensie en die van Justitie en Politie respectievelijk Ronnie Benschop en Stuart Getrouw.
bootongeluk | GFC Nieuws

De regering heeft met grote ontroering kennisgenomen van dit ongeval. Vanuit het Nationaal Leger, het Korps Politie Suriname, het Districtsbestuur, de medische hulpdiensten en de plaatselijke bevolking wordt met man en macht de nodige hulp verleend. De regering condoleerde de nabestaanden alsook het geheel volk in een eerder uitgegeven verklaring met dit tragisch ongeval.

BEKIJK OOK  Verhoogde surveillance Paramaribo succesvol

President Bouterse instrueerde de autoriteiten om veiligheidsaspecten in acht te nemen bij de terugkeer van de groep nabestaanden en overlevenden op 30 december. De groep zal voor de tocht huiswaarts onder meer voorzien moeten zijn van reddingsvesten.(GFC)