fbpx

President Bouterse ontvangt toptalent Simons

President Desiré Bouterse heeft bezoek gehad van toptalent Xavi Simons. Hij wordt gezien als een getalenteerde voetballer die een hardwerkende aanvaller en verdediger is. De voetballer was vrijdag te gast bij het staatshoofd.

President Bouterse heeft tijdens de ontmoeting met het toptalent aangegeven zich vereerd te voelen met het bezoek van de 14 – jarige Jong Barcelona speler en het staatshoofd heeft ook interesse getoond in hoe het allemaal begon bij de voetballer. De voetballer vertelde de president hoe hij het vindt om bij een van de grootste clubs ter wereld te weten Barcelona te voetballen.

OOK INTERESSANT
Tarief voor stroom nog steeds 1,43 SRD per kilowattuur

Na het gesprek overhandigde Xavi een voetbal met daarop zijn handtekening aan het staatshoofd. De voetballer werd bijgestaan door zijn ouders. President Bouterse wenste het talent veel succes toe met zijn verdere voetbalcarrière.

Xavi heeft eerder ook een bezoek gebracht aan het ministerie van Sport- en Jeugdzaken. Tijdens zijn verblijf in Suriname zal hij eveneens participeren aan enkele evenementen.(GFC)