fbpx
Facebook Pagelike Widget

President Bouterse geëerd met billboard

GFC NIEUWS-

Ter ere van de veranderingen en ontwikkelingen die hij teweeg heeft gebracht, is president Desiré Bouterse geëerd met een billboard.

Aan de vooravond van 40 jaar Dag der Bevrijding en Vernieuwing op 25 februari, hebben de leden van de Nationale Democratische Partij (NDP), ressort Paramaribo Centrum, dit billboard op 21 februari onthuld. De illustratie is aangebracht op de zijgevel van de Centrale Markt Paramaribo.

“Een billboard spreekt en leiders moeten geëerd worden voor hun goede daden en dat hebben wij gedaan in de vorm van een billboard”, zegt Orpheo La-Main van de adviesraad NDP Centrum.

De tekst “Durf groot te denken” geeft volgens La-Main aan dat wij in ons zelf moeten geloven. “Wij Surinamers doen niet onder voor buitenlanders. Alleen moeten we georganiseerd zijn en positiever denken.”

Er is gekozen voor de Centrale Markt, omdat deze in het centrum van Paramaribo ligt en dagelijks duizenden bezoekers deze locatie aandoen.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…